wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Recenzje

Recenzje

Czereśnia Christiana ®

Ocena produktu 5/5

Drzewko wygląda bardzo dobrze. Widać że jest zadbane i odpowiednio pielęgnowane.

Autor recenzji: Michał
Data napisania recenzji: 29-11-2022

Jabłoń kolumnowa Kozolupska, ozdobna

Ocena produktu 5/5

Bardzo ładne, zdrowe drzewka, z dużym systemem korzeniowym, bardzo dobrze zabezpieczone przed wyschnięciem, bardzo polecam zakup.

Autor recenzji: Joanna
Data napisania recenzji: 28-11-2022

Grusza Klapsa - zdrowe sadzonki - KrzewyDrzewa.pl

Grusza Klapsa (Faworytka)

Ocena produktu 5/5

Bardzo ładna sadzonka, porządnie zabezpieczone.

Autor recenzji: MARIUSZ
Data napisania recenzji: 21-11-2022

Czereśnia Giorgia

Ocena produktu 5/5

Sadzonka przyjechała zdrowa, dobrze ukorzeniona. Widać,że roślinki hodowane są z miłością, w przeciwieństwie do wielu konkurencyjnych gospodarstw {ucięte korzenie czy choroby kory}. Polecam

Autor recenzji: Józefa
Data napisania recenzji: 21-11-2022

Czereśnia karłowa Irena - sadzonki KrzewyDrzewa

Czereśnia karłowa Irena ®

Ocena produktu 5/5

Zakupiłam trzy drzewka. Wszystkie zdrowe, dobrze zapakowane, dotarły bez uszkodzeń. Polecam.

Autor recenzji: Małgorzata
Data napisania recenzji: 21-11-2022

Borówka amerkańska Patriot

Borówka amerkańska Patriot

Ocena produktu 5/5

Sadzonka bardzo ładna,polecam. Następny zakup też w tym sklepie.

Autor recenzji: Zofia
Data napisania recenzji: 20-11-2022

Aronia Nero

Aronia Nero

Ocena produktu 5/5

Bardzo ładny krzew polecam

Autor recenzji: Zofia
Data napisania recenzji: 20-11-2022

Jabłoń Koksa Holsztyńska

Ocena produktu 5/5

Mam już ponad 30 owocowych drzew, ale tak dorodnych i zdrowych sadzonek jeszcze nie miałem. Teraz czekam do wiosny …:)

Autor recenzji: Tomasz Wierzyce
Data napisania recenzji: 19-11-2022

Wiśnia karłowa Odporna

Wiśnia karłowa Odporna

Ocena produktu 5/5

Piękne drzewka z ładną koronką. Super jakość. Serdecznie polecam i dziękuję za udane zakupy.

Autor recenzji: Paweł
Data napisania recenzji: 17-11-2022

Renkloda Ulena karłowa - Krzewy Drzewa

Śliwa Renkloda Ulena karłowa

Ocena produktu 5/5

Piękne drzewka z ładną koronką. Super jakość. Serdecznie polecam i dziękuję za udane zakupy.

Autor recenzji: Paweł
Data napisania recenzji: 17-11-2022

Grusza General Leclerc - piękne sadzonki

Grusza Generał Leclerc - karłowa

Ocena produktu 5/5

Piękne drzewka z ładną koronką. Super jakość. Serdecznie polecam i dziękuję za udane zakupy.

Autor recenzji: Paweł
Data napisania recenzji: 17-11-2022

Wiśnia Achat ®

Ocena produktu 5/5

Dziękuję za piękne duże drzewka wiśni i krzew czarnej porzeczki. Dobrze zabezpieczone trafiły do mnie w bardzo dobrym stanie. W czasie weekendu zdążyłam je posadzić. W przyszłości będę na pewno korzystała…

Autor recenzji: Mirosława P.
Data napisania recenzji: 17-11-2022

Śliwa Vision - sadzonki KrzewyDrzewa

Śliwa Vision - karłowa

Ocena produktu 5/5

Drzewo w świetnej formie. Nie żałuję zakupu

Autor recenzji: Dariusz
Data napisania recenzji: 16-11-2022

Grusza Cukrówka - zdrowe sadzonki KrzewyDrzewa.pl

Grusza Cukrówka - karłowa

Ocena produktu 5/5

Piękne drzewko, dobrze zabezpieczone na czas podróży; polecam

Autor recenzji: Violetta
Data napisania recenzji: 09-11-2022

Morela Somo - sadzonki - KrzewyDrzewa.pl

Morela Somo - karłowa

Ocena produktu 5/5

Drzewko ładne, zdrowe, system korzeniowy dobrze rozwinięty.

Autor recenzji: Dorota
Data napisania recenzji: 08-11-2022

Grusza Klapsa - zdrowe sadzonki - KrzewyDrzewa.pl

Grusza Klapsa (Faworytka)

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobrze zabezpieczone na transport drzewka. Polecam

Autor recenzji: Beata
Data napisania recenzji: 07-11-2022

Jabłon Kosztela - sadzonki starej odmiany

Jabłoń Kosztela

Ocena produktu 5/5

Bardzo ładne, zdrowe i dobrze ukorzenione drzewko. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję

Autor recenzji: ANNA
Data napisania recenzji: 04-11-2022

Wiśnia North Star - zdrowe sadzonki wiśni - KrzewyDrzewa.pl

Wiśnia North Star

Ocena produktu 5/5

Bardzo ładne, zdrowe i dobrze ukorzenione drzewko. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję

Autor recenzji: ANNA
Data napisania recenzji: 04-11-2022

Wiśnia Jade ®

Ocena produktu 5/5

Bardzo ładne, zdrowe i dobrze ukorzenione drzewko. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję

Autor recenzji: ANNA
Data napisania recenzji: 04-11-2022

Śliwa Topking - karłowa

Ocena produktu 5/5

Bardzo ładne, zdrowe i dobrze ukorzenione drzewko. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję

Autor recenzji: ANNA
Data napisania recenzji: 04-11-2022

Jabłoń Witos - karłowa

Ocena produktu 5/5

Bardzo ładne, zdrowe i dobrze ukorzenione drzewko. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję

Autor recenzji: ANNA
Data napisania recenzji: 04-11-2022

Jabłoń Sirius ®

Ocena produktu 5/5

Bardzo ładne, zdrowe i dobrze ukorzenione drzewko. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję

Autor recenzji: ANNA
Data napisania recenzji: 04-11-2022

Brzoskwinia Redhaven - sadzonki - KrzewyDrzewa

Brzoskwinia Redhaven

Ocena produktu 5/5

Bardzo ładne, zdrowe i dobrze ukorzenione drzewko.

Autor recenzji: ANNA
Data napisania recenzji: 04-11-2022

Brzoskwinia płaskoowocowa - krzewydrzewa.pl

Brzoskwinia Płaska

Ocena produktu 5/5

Trzeba powiedzieć, że sadzona wiosną miała 1 owoc tego samego roku. zadziwiające. polecam bardzo.

Autor recenzji: staszek
Data napisania recenzji: 03-11-2022

Morela Compacta ® - karłowa

Ocena produktu 5/5

Drzewko zapakowane szczelnie, korzenie ładne wilgotne, korona ładnie wykształcona , ogólnie drzewko moreli wyglada dobrze - polecam

Autor recenzji: JANUSZ
Data napisania recenzji: 02-11-2022

Wiśnia Achat ®

Ocena produktu 5/5

ładne duże i dobrze uformowane drzewka, brak jakichkolwiek zastrzeżeń, dużo kupuję roślin więc wiem co piszę

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 02-11-2022

Jabłoń Pinova - sadzonki jabłoni do ogrodów

Jabłoń Pinova ®

Ocena produktu 5/5

Świetna sadzonka

Autor recenzji: Józef
Data napisania recenzji: 28-10-2022

Czereśnia karłowa Sylvia - Krzewy Drzewa

Czereśnia Sylvia

Ocena produktu 5/5

Jakość produktu wyśmienita. Polecam

Autor recenzji: Andrzej
Data napisania recenzji: 27-10-2022

Renkloda Ulena karłowa - Krzewy Drzewa

Śliwa Renkloda Ulena karłowa

Ocena produktu 5/5

Wielkie słowa uznania za jakość produktu. Z niecierpliwością czekam na owoce..

Autor recenzji: Andrzej
Data napisania recenzji: 27-10-2022

Jabłoń Apistar ®

Ocena produktu 5/5

drzewko zgodne z opisem, dobrze ukorzenione i zabezpieczone na czas transportu.Czy będzie rosło zobaczymy na wiosnę

Autor recenzji: Krystyna
Data napisania recenzji: 27-10-2022

Agrest Niesłuchowski na pniu

Agrest Niesłuchowski na pniu

Ocena produktu 5/5

Agrest kupiłam dwukrotnie w Państwa sklepie. Otrzymałam bardzo ładne sadzonki. Owoce tej odmiany (Niesłuchowski) są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Zdecydowanie polecam

Autor recenzji: Katarzyna
Data napisania recenzji: 24-10-2022

Wiśnia Achat ®

Ocena produktu 5/5

Drzewko zadbane zdrowe, bardzo dobrze zabezpieczone. Polecam sprzedawcę

Autor recenzji: Krzysztof
Data napisania recenzji: 23-10-2022

Grusza Dobra Szara - sadzonki - KrzewyDrzewa.pl

Grusza Dobra Szara - karłowa

Ocena produktu 5/5

Drzewko z bardzo ładnym systemem korzeniowym, dobrze zabezpieczone przed wysychaniem. Polecam

Autor recenzji: Halina
Data napisania recenzji: 21-10-2022

Jabłoń Sirius ®

Ocena produktu 5/5

Sadzonka bardzo dobrze ukorzeniona ale jeszcze bez pędów bocznych

Autor recenzji: Remigiusz
Data napisania recenzji: 20-10-2022

Morela czereśniowa Aprikyra - karłowa - sadzonki

Morela czereśniowa Aprikyra ®

Ocena produktu 5/5

Drzewko jest zgodne z opisem i mam nadzieję, że spełni oczekiwania z odpornością i owocowaniem jak jest reklamowane.

Autor recenzji: Piotr
Data napisania recenzji: 19-10-2022

Jabłoń Szara Reneta

Jabłoń Szara Reneta

Ocena produktu 4/5

Sadzonka nie rozgałęziona. Wygląda zdrowo.

Autor recenzji: Lucja
Data napisania recenzji: 19-10-2022

Grusza konferencja karłowa

Ocena produktu 5/5

Sadzonka ładnie zapakowana. Po wyglądzie gałązek oceniam ją jako zdrową, ładnie przyciętą.

Autor recenzji: Lucja
Data napisania recenzji: 19-10-2022

Brzoskwinia Royalvee - sadzonki - KrzewyDrzewa

Brzoskwinia Royalvee

Ocena produktu 5/5

Drzewko duże, bardzo dobrze ukorzenione, zabezpieczone. Mam nadzieję że owoce będę słodkie i smaczne.

Autor recenzji: Joanna
Data napisania recenzji: 18-10-2022

Agrest Invicta na pniu

Agrest Invicta na pniu

Ocena produktu 5/5

Agres ładny, zdrowy., dobrze ukorzeniony.

Autor recenzji: Joanna
Data napisania recenzji: 18-10-2022

Pigwa Limon Ayvasi

Ocena produktu 5/5

Bardzo ładne drzewko 2 letnie z prostym przewodnikiem tak jak chciałem ! szczerze polecam zawsze tu kupuje drzewka i nigdy nie byłem rozczarowany ...

Autor recenzji: Kamil
Data napisania recenzji: 17-10-2022

Pigwa Krymska

Ocena produktu 5/5

Bardzo ładne drzewko 2 letnie z prostym przewodnikiem tak jak chciałem ! szczerze polecam zawsze tu kupuje drzewka i nigdy nie byłem rozczarowany ...

Autor recenzji: Kamil
Data napisania recenzji: 17-10-2022

Jabłoń Pepina Lineusza - zdrowe sadzonki starej odmiany - KrzewyDrzewa.pl

Jabłoń Pepina Lineusza - karłowa

Ocena produktu 5/5

Sadzonka ładnie wyrosnięta. Bardzo polecam szczególnie że jest ciężko znaleźć tą odmianę

Autor recenzji: Marcin
Data napisania recenzji: 16-10-2022

Jabłoń Melrose - zdrowe sadzonki - KrzewyDrzewa.pl

Jabłoń Melrose

Ocena produktu 5/5

Piękne i zdrowe.

Autor recenzji: Piotr i Małgorzata
Data napisania recenzji: 13-10-2022

Jagoda kamczacka Boreal Beast - sadzonki

Jagoda kamczacka Boreal Beast

Ocena produktu 5/5

Zdrowy, niespodziewanie dorodny krzaczek. Zapowiada się, że pierwsze owocki będą już w przyszłym roku.

Autor recenzji: Anastazja
Data napisania recenzji: 07-10-2022

Grusza Klapsa Późna - karłowa

Grusza Klapsa Późna - karłowa

Ocena produktu 5/5

Owocuje bardzo dobrze obok dobrego zapylacza ... Konferencja jest OK...zdrowa..niezawodna...po przerwaniu piekne duze owoce...nawet 300-400 g

Autor recenzji: Paweł
Data napisania recenzji: 05-10-2022

Renkloda Ulena karłowa - Krzewy Drzewa

Śliwa Renkloda Ulena karłowa

Ocena produktu 3/5

Bez regularnych opryskow raczej nie przetrwa długo....ale jakość sadzonki jest OK

Autor recenzji: Paweł
Data napisania recenzji: 05-10-2022

Jabłoń Pompink kolumnowa - Krzewy Drzewa

Jabłoń Pompink ® - kolumnowa

Ocena produktu 5/5

Drzewko duże, zdrowe. Dobrze zapakowane. Czekamy już na przyszly rok, czy będzie owocować

Autor recenzji: Natalia
Data napisania recenzji: 27-09-2022

Agrest Krasnosłowiański na pniu

Agrest Krasnosłowiański na pniu

Ocena produktu 5/5

Obficie owocuje. Owoce bardzo smaczne, duże. Jedynym minusem są duże kolce.

Autor recenzji: Krzysztof
Data napisania recenzji: 26-09-2022

Jabłoń Karneval (S) - bez oprysków

Ocena produktu 5/5

Drzewko kupione w zeszłym roku, dobrze ukorzenione, przyjęło się bez problemów, zdrowe bez chorób, owoce w następnym roku się spodziewam. Polecam.

Autor recenzji: Joanna
Data napisania recenzji: 03-09-2022

Brzoskwinia Fruteria - odporna na kędzierzawkę - sadzonki

Brzoskwinia Fruteria ® odporna na kędzierzawość

Ocena produktu 5/5

Drzewko kupiłem trzy lata temu jesienią, było bardzo ładnie ukorzenione i już w zeszłym roku dało pierwsze pojedyncze owoce. W tym roku brzoskwiń było więcej - małe, niezbyt ładne, ale z nawiązką wynagradza…

Autor recenzji: Krzysztof
Data napisania recenzji: 25-08-2022

Śliwa Tipala karłowa - Krzewy Drzewa

Śliwa Tipala ® karłowa

Ocena produktu 5/5

Šliwa zaowocowała w drugim roku po posadzeniu , pierwsze owocowanie małe ale b.smaczna , aż byłam zaskoczona tym smakiem , słodka i dobrze odchodzi od pestki

Autor recenzji: IWONA
Data napisania recenzji: 19-08-2022

Jabłoń Starking kolumnowa - karłowa - Krzewy Drzewa

Jabłoń Starking kolumnowa

Ocena produktu 5/5

Drzewko sliczne,przyciete pieknie,kontakt ze sklepem tez super,podeszli do zamowoenia indywidualnie ,bardzo polecam

Autor recenzji: Kasia
Data napisania recenzji: 05-07-2022

Jabłoń Koksa Pomarańczowa

Jabłoń Koksa Pomarańczowa

Ocena produktu 5/5

Przpeiekne drzewko gruby pien,dobrze zapakowane zakupy polecam w 100 procentach

Autor recenzji: Kasia
Data napisania recenzji: 05-07-2022

Jabłoń Pinova - sadzonki jabłoni do ogrodów

Jabłoń Pinova ®

Ocena produktu 5/5

Jablonka pinova przyszla z jabłuszkami,w donicy,zabezpieczone wszystkie drzewka super,piekne okazy a nie śmieci, jakie niestety inni wyslaja ..także na jesien na pewno zamówię w tym gospodatstwie jeszcze…

Autor recenzji: Kasia
Data napisania recenzji: 05-07-2022

Wiśnia Jachim (S) - kolumnowa

Ocena produktu 5/5

posadzona pod koniec października, pięknie przyjeła się, miała kilka kwiatków, utrzymał się tylko jeden owoc

Autor recenzji: GRZEGORZ
Data napisania recenzji: 01-07-2022

Porzeczka czarna na pniu - Krzewy Drzewa

Porzeczka czarna Titania na pniu

Ocena produktu 5/5

posadzona pod koniec października, pięknie się przyjeła i zaowocowała - bardzo duże owoce i bardzo smaczne

Autor recenzji: GRZEGORZ
Data napisania recenzji: 01-07-2022

Jabłoń Starking kolumnowa - karłowa - Krzewy Drzewa

Jabłoń Starking kolumnowa

Ocena produktu 5/5

Drzewko posadzone późnym październikiem, przyjeło się i nawet zakwitło - niestety zalążki nie utrzymały się

Autor recenzji: GRZEGORZ
Data napisania recenzji: 01-07-2022

Agrest Niesłuchowski na pniu

Agrest Niesłuchowski na pniu

Ocena produktu 5/5

posadzony pod koniec października, pięknie się przyjął i już zaowocował

Autor recenzji: GRZEGORZ
Data napisania recenzji: 01-07-2022

Śliwa Sangue di Drago - KrzewyDrzewa.pl

Śliwa Sangue di Drago

Ocena produktu 5/5

Śliwka mocna, przyjęła się. Polecam kuponów drzewek i krzewów w Gospodarstwie Karolina Wyrzykowska. Warto. Wszystko się przyjmuje i rośnie. A moje tegoroczne borówki będą mieć owoce:)

Autor recenzji: Edyta
Data napisania recenzji: 16-05-2022

Jabłoń Złota Reneta - zdrowe sadzonki - KrzewyDrzewa.pl

Jabłoń Królowa Renet (Złota Reneta)

Ocena produktu 5/5

Jabłonka już rośnie. Wypuściła listki. Wszystko w porządku. Moje drugie zakupy Państwa gospodarstwa i na pewno jeszcze skorzystam.

Autor recenzji: Edyta
Data napisania recenzji: 16-05-2022

Jabłoń Koksa Pomarańczowa

Jabłoń Koksa Pomarańczowa

Ocena produktu 5/5

Jabłoń wysoka , dobrze przycięta. Przyjęła się,mimo że późno kupiłam i z odkrytym korzeniem.pięknie rośnie.

Autor recenzji: Edyta
Data napisania recenzji: 16-05-2022

Borówka amerykańska Chandler

Borówka amerykańska Chandler

Ocena produktu 5/5

Sadzonka duża, ładna. Przyjęła się i pięknie rośnie. Będzie mieć owoce.

Autor recenzji: Edyta
Data napisania recenzji: 16-05-2022

Borówka amerykańska Bluecrop

Borówka amerykańska Bluecrop

Ocena produktu 5/5

Sadzonka duża, ładna. Przyjęła się i pięknie rośnie. Będzie mieć owoce.

Autor recenzji: Edyta
Data napisania recenzji: 16-05-2022

Borówka amerykanska Darrow - sadzonki

Borówka amerykańska Darrow

Ocena produktu 5/5

Sadzonka duża, ładna. Przyjęła się i pięknie rośnie. Będzie mieć owoce.

Autor recenzji: Edyta
Data napisania recenzji: 16-05-2022

Śliwa Tophit - karłowa, wielkoowocowa KrzewyDrzewa

Śliwa Tophit - karłowa

Ocena produktu 5/5

Drzewko posadzone, przyjechalo dobrze zabezpieczone, wygląda na bardzo zdrowe, juz rozwijają sie listki, polecam

Autor recenzji: violetta
Data napisania recenzji: 11-05-2022

Brzoskwinia Redhaven - sadzonki - KrzewyDrzewa

Brzoskwinia Redhaven

Ocena produktu 5/5

Brzoskwinie obydwie w super stanie

Autor recenzji: Edward
Data napisania recenzji: 09-05-2022

Agrest Niesłuchowski na pniu

Agrest Niesłuchowski na pniu

Ocena produktu 5/5

agrest w bardzo dobrym stanie --myślę że owoce też , polecam i pozdrawiam .

Autor recenzji: Edward
Data napisania recenzji: 09-05-2022

Wiśnia Nana - zdrowe sadzonki - KrzewyDrzewa.pl

Wiśnia Nana

Ocena produktu 5/5

Wiśnia wysoka, rozwinięta, korzeń także. Przyjęła się bez problemu i już kwitnie. Polecam

Autor recenzji: Tomasz
Data napisania recenzji: 08-05-2022

Jeżyna karłowa Dima

Ocena produktu 5/5

Jeżynę tylko przesadziłem do większej donicy i już kwitnie (przyszła do mnie już początkowo zakwitnięta). Super, nie mogę się doczekać owoców

Autor recenzji: Tomasz
Data napisania recenzji: 08-05-2022

Jagoda Goji

Jagoda Goji

Ocena produktu 5/5

Roślinka zdrowa, zapakowana profesjonalnie. Dostarczenie bezproblemowe

Autor recenzji: Tomasz
Data napisania recenzji: 08-05-2022

Jabłoń kolumnowa wcześnie zaczyna owocować

Jabłoń Pomforyou ® - kolumnowa odporna

Ocena produktu 5/5

Drzewko przyjęło się bez problemu, już kwitnie, korzeń miało zdrowy. Przesyłka zapakowana bezpiecznie.

Autor recenzji: Tomasz
Data napisania recenzji: 08-05-2022

Porzeczka czarna krzaczasta - Krzewy Drzewa

Porzeczka czarna Titania krzaczasta

Ocena produktu 5/5

Krzewy kupiłem w marcu, bardzo dorodne. Przyjęły się , w tym momencie ( początek maja) są pokryte listkami.

Autor recenzji: Zdzisław
Data napisania recenzji: 06-05-2022

Morela Compacta ® - karłowa

Ocena produktu 3/5

Drzewko przyszlo bez paszportu roslinnego/etykiety z gatunkiem. Mam nadzieje, ze to bedzie zamowiony gatunek moreli. Sama roslina byla okulantem o wysokosci ok. metra z widocznymi spiacymi pakami.

Autor recenzji: Magdalena
Data napisania recenzji: 27-04-2022

Jabłoń Apistar ®

Ocena produktu 5/5

Sadzonka w stanie przewyzszajacym opis. wyrosnieta ,głowny pęd skrócony prawidłowo, boczne rogalęzienia przygotowane do utworzena korony. w pelni zadowolony polecam gorąco wszystkim . JAN

Autor recenzji: Jan
Data napisania recenzji: 23-04-2022

Śliwa Topking - karłowa

Ocena produktu 5/5

Drzewko posadzone jesienią. Ładnie przezimowało. Sadzonka jest bardzo ładna bez żadnych zastrzeżeń. Już podjęła wzrost. Jestem zadowolony. Dziękuję. Polecam zakup.

Autor recenzji: Przemysław
Data napisania recenzji: 21-04-2022

Czereśnia Christiana ®

Ocena produktu 5/5

Drzewko posadzone jesienią. Ładnie przezimowało. Sadzonka jest bardzo ładna bez żadnych zastrzeżeń. Już podjęła wzrost. Jestem zadowolony. Dziękuję. Polecam zakup.

Autor recenzji: Przemysław
Data napisania recenzji: 21-04-2022

Jabłoń Apistar ®

Ocena produktu 5/5

Drzewko przyjechało w bardzo dobrym stanie. Posadziłem i czekam.

Autor recenzji: Ryszard
Data napisania recenzji: 21-04-2022

Jabłoń Grafsztynek - karłowa, sadzonki - Krzewy Drzewa

Jabłoń Grafsztynek Czerwony

Ocena produktu 5/5

Drzewko ładne,zdrowe.Bardzo szybka realizacja zamówienia.Polecam.

Autor recenzji: Elżbieta
Data napisania recenzji: 19-04-2022

Jeżyna bezkolcowa Polar

Jeżyna bezkolcowa Polar

Ocena produktu 5/5

Zgodny z opisem, ładnie zapakowany i szybka dostawa

Autor recenzji: Barbara
Data napisania recenzji: 15-04-2022

Morela Compacta ® - karłowa

Ocena produktu 5/5

Bardzo ładne i zdrowe drzewko. Byłem zdziwiony i pozytywnie zaskoczony wielkością systemu korzeniowego (jest to wszak morela na podkładce karłowej).

Autor recenzji: Jan
Data napisania recenzji: 14-04-2022

Jabłoń Sirius ®

Ocena produktu 5/5

Bardzo ładna jabłonka. Zakupiona i zasadzona tak niedawno (marzec 2022), a być może już w tym roku zaowocuje (właśnie rozwijają się pąki kwiatowe).

Autor recenzji: Jan
Data napisania recenzji: 14-04-2022


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu